Boteco

Navnet Boteco kommer fra det portugisiske ordet ”botica” og det spanske ordet ”bodega”. Sammen blir de Boteco — et sted du kan kose deg!

Brasiliansk inspirasjon

Når du besøker et boteco i Brasil, er du ute etter god drikke, smakfulle småretter, stemningsfulle omgivelser og kvalitetstid med venner og familie. Botecoer er ikke eksklusivt for Brasil, men passer svært godt inn i det tropiske klimaet. Klimaet kan vi ikke gjenskape i Kristiansund, men vi gjør vårt beste for å gi deg den samme sjarmerende atmosfæren og opplevelsen. Et boteco skal ikke være for fancy og stivt — det skal være sted hvor alle kan trives og føle seg hjemme!

Retro interiør

Rettene våre er kanskje inspirert av den brasilianske matkulturen, men interiørstilen kommer av vår egen lidenskap for gamle møbler. Ved å ta i bruk en kombinasjon av disse to inspirasjonskildene, har vi skapt vårt eget lille boteco her i Kristiansund!

Botecerne

Vi som står bak Boteco er Marcos og Øyvind Thorsen. Marcos er opprinnelig fra Corumbá i Brasil, men har bodd i Norge i mange år. Han har, med sin interesse for mat, forsøkt å kombinere brasilianske smaker med norske råvarer. Øyvind er fra Kristiansund, og har stor lidenskap for gammelt interiør som forteller en historie. Sammen gir vi våre kunder deilig mat og spennende interiør å hvile øynene på.